maanantai 11. maaliskuuta 2013

Onnea on!!

Eilen se tapahtui - mieleni valtasi uskomaton helpotuksen tunne ja tuntui kuin iso painolasti olisi pudotettu harteilta pois. Eilen oli ensimmäinen päivä kun syto-oireet eivät ottaneet minusta valtaa. Jos nälkävaltaa ei lasketa....
Ei kipuja, pahoinvointia, levottomuutta, unettomuutta, ahdistusta ja lista on loputon <3
Yhtäkkiä illalla totesin miehelle sanoin: "Ei voi olla totta! Mä en enää saa sytoja enkä oireita!" Mieletön fiilis enkä tiedä olenko koskaan kokenut mitään vastaavaa tunnetta. PAHIN ON OHI - eikä sytostaatit tappaneet minua kuten aluksi pelkäsin.
Kulmakarvat ovat haihtuneet lähtö-, sekä päätepisteestä. Keskelle on armollisesti jäänyt muutamia haivenia. Kohta on onneksi myrkyt poistuneet kehosta ja uusi karvallinen elämä on taas tervetullutta.
Huomenna on aika sädehoitolääkärille ja uusi hoitojakso alkaa. Lähden uuteen hoitojaksoon todella positiivisella fiiliksellä. Toki väsymystä on tiedossa koska jo pelkästään sädehoitoklinikalla ravaaminen päivittäin on varmasti uuvuttavaa mutta sytojen jälkeen kestän mitä tahansa.
Kiitos teille ihanat rakkaat ystävät, läheiset, perhe ja kaikki tukijat joiden ansiosta olen jaksanut tarpoa tämän sytopaskan lävitse. Tässä sitä ollaan - lähes vahingoittumana valmiina lopputaistoon!
KIITOS <3


8 kommenttia:

 1. Ihanaa luettavaa♥
  Tsemppiä sinulle lopputaistoon!

  VastaaPoista
 2. :) Kylläpä piristi mieltä tämä postaus! Tsemppiä lopputaistoon!

  VastaaPoista
 3. Onneksi nuo kulmakarvat ja ripset rupeaa kasvamaan takaisin nopeasti. Minulla on nyt 5 kk sytojen loppumisesta ja olen jo kerran käynyt kampaajallakin. Tuntuu, että nuo karvat on oikein innostuneet kasvamaan näin kevään kunniaksi. Säärikarvat ikävä kyllä alkoivat kasvamaan ensimmäisenä ja tuntuu, että ne ei ole ikinä kasvanu tällaista vauhtia. Mut mä en valita on se vaan ihanaa, kun on taas oma tukka päässä :) Minulla alkoi jo sädehoitojen alkuvaiheessa hiukset kasvamaan, että kohta ne alkaa sinullakin. Minulle tuli 6 viikkoa sädehoitoa, mutta se meni yhdessä hujauksessa, vaikka joka päivä 3 tuntia siihen meni. Tsemppiä loppurutistukseen :)

  VastaaPoista
 4. JEEEEEE ja WUHUUUU!!!!! Täällä tuuletetaan :D
  Hienoa, että olet siinä - ehjänä ja entistä vahvempana <3

  Kata

  VastaaPoista