maanantai 4. maaliskuuta 2013

Viimeinen syto lähestyy...

Hyrrr mikä valtavan kylmä ilma meidän jo tulevan kevään on vallannut. Nyt äkkiä kehiin aurinkoa ja lämpöä!
Viikonloppu menikin oikein mukavissa tunnelmissa koska olimme yllättämässä ystävämme 30 -vuotis juhlien kunniaksi. Juhlat olivat onnistuneet ja vasen kankku kyllä muisti aamulla kertoa että twisteriä on tullut pelattua tosissaan.
Tänään on se päivä kun tarkoitus olisi lähteä allekirjoittamaan kuntosalijäsenyyden sopimus. Uskomattoman iso kynnys sitoutua seuraavaksi 12 kuukaudeksi "kuntoilemaan" vaikka tarkoitushan tässä on jatkaa kuntoilua koko loppu elämä - tavalla tai toisella. Ei muuta kuin nyt itseä niskasta kiinni ja kohti terveempää elämää. IIK!
 
Keskiviikko lähestyy kovaa vauhtia ja tiedossa olisi viimeinen sytostaattitiputus. Tällä kertaa "tukivarauksen" on tehnyt oma iskä jotta minun ei taaskaan tarvitse mennä yksin. <3
Tällä hetkellä olo sytojen suhteen on kuitenkin todella negatiivinen. Vaikka kyseessä on viimeinen sytostaatti josta pitäisi olla hyvin iloinen niin oloni on kuitenkin vallannut "mä en jaksa enää yhtäkään" -tunne. Olen tätä samaa varmasti ruikuttanut aiemminkin mutta kun olo on ja pysyy.
Päätin että selviän tästä viimeisestä "sytokoomasta" vain sillä että varaan itselleni sohvaan tarpeeksi pehmeän pesän, paljon leffoja ja jääkaapin täyteen RUOKAAAAAAAA. Ei sovittuja menoja - ei minkäänlaista aikataulua.
Sillä siitä selvitään <3
 
Tässä nyt tunnelmaa viime viikon säästä jota odottelen saapuvaksi mahdollisimman pian uudelleen:
 
 
<3
 

9 kommenttia:

 1. Tsemmppiiiii vikaan kertaan ja nyt laiskottelet oikein huolella :) koko "hoidon" edestä :D <3

  VastaaPoista
 2. Minulla oli viimeinen syto viime syksynä ja sama fiilis ettei olisi jaksanut enää yhtäkään. Mutta sen viimeisen tiputuksen jälkeen oli aika voittajafiilis, että jaksoimpas rämpiä kaikki tiputukset kunnialla läpi :) Ei muuta kun tsemppiä, kohta se on ohi!!!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä, tsemppiä. Sinut tuntien kyllä jaksat. Se on se VIIMEINEN!!!!

  Kukakohan se siellä kuvassa pieneenä pisteenä tulee. Ihana "lintsu". <3

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä täältäkin! Viimenen ja sit ne bileet pystyyn? :) Varaa hyvää ruokaa ja hyviä leffoja? Vielä loppurutistus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juhlia ehtiikin sitten hyvin suunnitella sohvan pohjalta :)

   Poista
 5. Tsemppiä viimeiseen hoitoon!!
  Tämän , kun vielä kilttinä tyttönä jaksat, SE ON OHI!!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä siihen koetukseen. Itse olen saanut viimeisen 2 viikkoa sitten. Minullakin ollut tunne, että en jaksaisi yhtään. Mutta sitten se oli jo ohi ja palauduin "normaaliksi" melkein viikossa. Nyt en malta olla silitelematta päätä. Sielä on jo varma 3 mm karvat.
  Kohta pertsa saa kyytiä.
  OS

  VastaaPoista
 7. Millaisia leffoja sais olla? Täällä naapurissa ois työn puolesta jonkinmoinen kasa, voin kiikuttaa!

  VastaaPoista