tiistai 19. maaliskuuta 2013

Hyvinvointia.

Ihanaa aamua kaikille - aurinko paistaa yhä vain. JES!
Kävin eilen rääkkäämässä olemattomia lihaksiani Bodypump -tunnilla ja jälleen sain todeta miten rapakunnossa olenkaan. Tällä kertaa haastoin itseäni hieman enemmän ja lisäsin 1 kg pikkupainot molempiin päihin normaaleiden lisäksi, mutta ahneella oli sitten "paskanen loppu" koska jouduin kesken sarjojen poistamaan nämä ylimääräiset painolastit. Tunnin päätteeksi vain vapisin. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa...
Tänään minulla piti olla kuntosaliohjelman suunnittelu päivällä mutta pojalleni nousi illalla kuume niin jouduin siirtämään tapaamista. Toivottavasti saan uuden tapaamisajan pian.
Olen niin onnellinen kun olen saanut itseäni niskasta kiinni ja alkanut jopa nauttimaan liikkumisesta. Se on kuitenkin todella iso ja tärkeä osa paranemisprosessia. Liikunnalla voidaan myös kuulemma pienentää uusiutumisriskiä.
 
Löysin myös Kauppakeskus Willan Henriks - hyvinvointikaupasta tällaisen terveellisen raakasuklaapatukan. Kaakaota on yli 81 % ja makuina Goji -marja sekä appelsiini. Raakasuklaaksi tämä maistui todella hyvältä. En ole oikein löytänyt maukasta raakasuklaata mutta nyt löytyi. Tämä on kuitenkin valitettavasti todella hintava kokoisekseen.
 Suosittelen kuitenkin maistamaan!
Ehdin jo avata pakkauksen ennen kuvausta - nams!
Yritän nyt tehdä itselleni edelleen myös ruokaremonttia kun sytot ja niiden aiheuttamat himot ovat ohi. Olen päättänyt että viikonloppuna saan herkutella mutta viikolla yritän pysyä ruodussa. Katsotaan miten selviän.
 
Asiasta tisseihin:
Bongasin loistavan paitatekstin netistä jos toinenkin tissi menee jossain vaiheessa "vaihtoon" tai päädyn korjausleikkaukseen:
 
"Yes, they're fake! My real ones tried to kill me" <3

4 kommenttia:

 1. Olet sinä sitkeä Nainen...:)
  Tuollaista suklaata voisin maistaa minäkin...nyt olen ollut suklaalakossa kohta kuukauden...palaakaan suklaata en ole syönyt...vaikeaa kyllä ollut...:D
  Pikkupotillaalle pikaista paranemista.
  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Raakasuklaa on todella terveellistä joten anna mennä!!

   Poista
 2. Mä en usko että hyvää raakasuklaata on olemassa, mä olen yrittänyt maistella jos vaikka minkä vahvuisia ja kun mennään yli 60%, alkaa oleen jo hirveetä :D. Mut makunsa kullakin! Ja tissit on aina hyvä puheenaihe, joku on kyl keksiny hyvän paitatekstin, toivotaan ettei sille tuu tarvetta :) Hyvää kevättä! <3

  VastaaPoista