perjantai 22. maaliskuuta 2013

Onnistumisen iloja!

Terveisiä sädehoitoklinikalta! Lääkäri oli puoli tuntia myöhässä ja käynti oli mielestäni jopa melkoisen turha. Lääkäri vain kertoi saman minkä hoitajakin - sädehoito aiheuttaa vain paikallisia iho-oireita (kuten punoitusta tai palamista) ja sitä ennen tehdään TT - kuva jotta sädehoidosta pystytään rajaamaan mm. keuhkot pois sädetysalueelta. Sädehoitoa annetaan sekä leikatulle rinnan alueelle että myös leikatun puolen kainaloon. Mutta mikä tärkeintä - sädehoito alkaa 3.4. Nyt ehdin siis kerätä voimia vielä puolitoista viikkoa. Paitsi että ensi viikolla on tiedossa verikokeita, käynti onkologille sekä TT -kuvaus.

Eilen pääsin illalla rentoutumaan miehen ja ystäväpariskunnan kanssa elokuvateatteriin. Leffa ei tosin ollut mitenkään erityisen rentouttava (8-pallo) mutta äärimmäisen hyvä kuitenkin. Ja sitten tulee leffasaavutukseni kohokohta. Tein nimittäin oman elämäni historiaa: EN OSTANUT KARKKIA ELOKUVIIN! Voitteko kuvitella? Minäkään en meinaa voida.... Näillä mentiin ja niillä myös pärjättiin - HALLELUJA!

Aamen

Olin myös tänään liikunnallisesti aktiivinen sillä kävin naapurini kanssa kahvakuula -tunnilla. Tunti oli yhtä kidutusta - vaikkakin hyvällä tavalla. Lopputunnista en kyennyt kannattelemaan edes koko himpuran kahvakuulaa. Treeni oli siis mitä mainioin. Kotiin päästessäni olisin mieluusti uponnut sohvan uumeniin mutta yksi iloinen koira odotti kuitenkin ovella jo lenkille pääsyä. Siispä lähdimme vielä nauttimaan aurinkoisesta säästä metsän ja pellon siimekseen koirani kanssa. Ihanan nautinnollista! <3

Tänään onkin sitten tiedossa vertaissiskojeni tapaaminen ruokailun merkeissä. Olen niin onnellinen tavatessani "siskot" jälleen kerran - ja vielä ruokailun merkeissä pitkän kaavan mukaan. Tiedossa on myös suklaakakkua joten pääsen palkitsemaan itseni herkuttomasta viikosta. Nyt siis valmistautumaan iltaan ihan uskomattoman hyvillä fiiliksillä.
Samaa fiilistä teille lähettäen - IHANAA VIIKONLOPPUA! <3

5 kommenttia:

 1. Jeeee, hyvähyvähyvä siis toi karkkijuttu! :))) Kyllä se siitä,kohta sä et edes muistakkaan mitä suklaa on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tänään vähän muistuttelin itseäni että mitä se suklaa olikaan ;)

   Poista
 2. Hienoa, että hoidot etenevät ja voit hyvin ja onnea myös karkittomuudesta - itse tässä retkahdin, kun ostin palmusunnuntaiksi virpojille ja pääsiäiskoristeiksi suklaamunia semmoisia pieniä pusseja, tulinkin syöneeksi vaikka luulin jo makeanhimoni hävinneen. Taitaa vaan olla niin, etten ole ollut houkutusten äärellä 8]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huolta, houkutuksiin on tänä viikonloppuna ratkettu täälläkin. Huomenna taas ruotuun :)

   Poista
 3. Onnea karkittomuudesta! Tsemppiä sädehoitoihin. Onneksi ne ovat paljon iisimpi juttu kuin sytot, jotka oletkin jo voittanut. Jospa koko syövänperkele olisi jo selätetty.

  Ihanaa kevättä ja kesän odotusta. Olet sinä kyllä aika sissi. :)

  VastaaPoista