perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kunto missä olet?

Aivan ihanaa kun on saanut nauttia aurinkoisista "keväisistä" päivistä. Vein tyttäreni eilen issikkatallille lastenratsastukseen ja toimin itse taluttajana. Sain haettua hevosista taas lisävoimaa ja hymyä naamalle. <3
Kyllä taas huomasi miten on kunto päässyt rapistumaan hoitojen myötä. Tuli todettua, ettei kunto riitä ravaavan tai laukkaavan issikan vierellä kovinkaan kummoista matkaa. Oli se sellaista räpiköintiä hengitysvaikeuksista ja hien määrästä puhumattakaan. Olenhan minä käynyt ahkerasti reippailla kävelylenkeillä koiran kanssa joten en edes halua kuvitella missä kunnossa olisin ilman koiraa.
 
Tätä kuntoasiaa olen nyt sitten pohtinut ja tullut siihen lopputulokseen että olisi järkevää liittyä jäseneksi meidän paikalliseen kuntoklubiin. Fysioterapeuttikin kehoitti aloittamaan liikunnan sytostaattihoitojen jälkeen vahvistaakseni sydäntä ja kroppaa. Herceptin -täsmähoito voi olla raskas paukku sydämelle joten siksikin olisi todella tärkeää pistää itsensä kuntoon.
Ja hei, nyt kun minulla ei ole tuota toista rintaa niin siihen täytyy ilman muuta kasvattaa tilalle valtava rintalihas jota voin sitten "nykiä" bodarimiesten lailla ;) Tai sitten ei....
 
Kulmakarvat ovat harventuneet todella paljon. Olen kuitenkin todella tyytyväinen että se tapahtuu vasta nyt. Ei enää kauaa kun kaikki myrkyt ovat poistuneet kehostani jolloin toivottavasti saan "karvani takaisin" :)
Hiuksetkin ajoin tänään vielä kerran pois koska olivat kasvaneet niin harvakseltaan että aloin muistuttaa lähinnä tätä:
 
Oli pakko vaihtaa kuvaa kun löytyi osuvampi :)

 
Näihin kuviin ja tunnelmiin <3


6 kommenttia:

 1. Varmasti on hyvä, kun alat kuntoilla, mutta pidä mielessä, mitä olet käynyt läpi. Älä rehki liikaa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä tässä ihan rauhallisesti lähdetään liikkeelle :)

   Poista
 2. Hahhahhaa, mietin, että miten tuo sinun "tukkakuva" näyttää niin tutulta, kunnes tajusin - meidän yksivuotiaalla on samanlaiset... :D :D No hänen haituvia en ajele, mutta pian teillä molemmilla on yhtä tuuheat tukat, kyllä se kasvaa :)

  Mukavaa viikonloppua! Älä palellu, täällä ainakin on pakkasen kaverina kamala tuuli, hrrrrrrr :/


  Kata

  VastaaPoista
 3. Hei! Voiko kuntosalin käynnin aloittaa sytojen aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse aloitin juuri ennen viimeistä sytoa :) Voisin melkein suositella aloittamaan vasta sytojen jälkeen tai sitten erittäin hiljaksiin sytojen aikana! Olin aluksi aika puhki ja liikaa rasitusta ei sytojen aikana saisi tehdä! :)

   Poista