tiistai 26. maaliskuuta 2013

Treenit ja ripsien vähyys

Syöpäklinikalla jälleen käyty visiitillä ja gammakuvaus sujui odotetusti. Puolisen tuntia ja homma oli pulkassa. Suoneen tykitettiin jälleen pikkuannos radioaktiivista ainetta ja nyt täällä sitten säteillään loppupäivä. Lapsia ei saa sylitellä nyt vuorokauteen. Katsotaan kuinka vaikeaa tulee olemaan kun ei meidän kohta 4 vuotias poika oikein tuppaa hoksaamaan tai muista tällaisia sääntöjä. Tässä hieman taas päivän tunnelmia syöpikseltä:Ensimmäinen kuntosalitreeni on nyt takana ja oli melkoisen uuvuttava kokemus. Koko kroppa vain vapisi kun treeni oli ohitse. Ja miten ailahteleva on kidutetun mieli - osa minusta tahtoo lisää ja toinen osa anelee armoa. Pienikin aika kuitenkin kultaa "kidutusmuistot" ja huomenna edessä siintää jo uusi treeni. Mikä fiilis <3
Tätä siis LISÄÄ!

On se vaan joka aamu yhtä yllättävää kuinka vähän ripsiä enää onkaan jäljellä. Aina tarttuessani ripsiväriin joudun hieman taas yllättymään että mihin sitä oikein tyrkkisi. Vasemmassa silmässä on huikeat 11 ripseä. Niitä ei kuitenkaan sovi moittia sillä nämä 11 ripseä ovat olleet äärimmäisen sinnikäitä siinä missä muut surkeat ovat luovuttaneet ja pudottaneet itsensä pois - petturit.
Tässä ripsi-, ja tukkatunnelmia ja siitä voi jokainen itse haituvat laskea:

Saanen huomauttaa että tukkakin menee jo pipon alla "länään".
Näihin vähemmän karvaisiin tunnelmiin <3

7 kommenttia:

 1. Päätäsi peittää jo komea tukka...ja näkyyhän noita ripsiäkin olevan....:)
  Aurinkoa huomisenkiin päivääsi!

  VastaaPoista
 2. Ripset kasvaa nopeesti, kohta sulla on luomet täynnä pientä ripsivauvaa, usko pois ;). Itse menetin ripsiä huonosti tehdyssä ripsipidennyksessä ja nyt tosiaan uudet kasvaa kohisten tosin tällä hetkellä suorina :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ewo <3 Pakko vain luottaa että joskus ne sieltä tulee ;)

   Poista
 3. En ole vähään aikaan kerennyt seuraan mut hyvältä näyttää nunnuliina :) tsemppiä ja eteenpäin mennään "sano mummu lumessa" ;) hyvää kevät päivää sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista
 4. Ei aikaakaan ku sulla on ponnari! Ja kohtahan sä joudut oikeasti jo laittamaan tuota tukkaakin ettet näytä vasta heränneeltä :D. Joutaako pertsa kohta eläkkeelle?

  VastaaPoista