sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viimeinen ateria!

Eilinen oli aivan mahtavuuden huippupäivä! Olimme suunnitelleet ystäväni Mintun kanssa "viimeisen aterian" koko päivän muodossa Helsinkiin.
Kysehän on siis tästä höpöttämästäni Bikini Challenge -valmennuksesta joka on alkamassa huomenna, joten päätimme ottaa ilon irti vielä herkuista (lue normaalista ruokavaliosta ;) kun se on mahdollista.
Ensimmäinen etappi oli tietysti mikäs muukaan kuin aito ja oikea McDonalds (rokkimäkki). Sattui niin upea ilma päivälle, että istuimmekin ulkona koko "toimituksen" ajan ja kyllä vain olikin herkullista AIJAI! <3

MUMS!
No more suolasade :(
Ei auttanut ruoan jälkeen hengähtää vaan suuntasimme sitten kohti Baker'sin terassia! Päivän alkuperäinen nimi oli "Viinivaellus" mutta erinäisten muuttujien takia päädyimme nauttimaan huurteisen ja karpalolonkeron :) Siinä terassilla istuessamme päätimme olla kuitenkin hieman urheiluhenkisiä ja koska vieressä sattui olemaan Stadium -urheiluliike, piipahdimme hakemassa vähän "lisämotivaatiota" tulevalle viikolle hypistelemällä ihanuuksia. Valitettavasti kumpikin meistä oli niin persaukisia, ettei mitään tarttunutkaan käteen... ups! (Onkohan sitä edes olemassa sellaista "ei persaukista" olotilaa?)

HÖRPS!
Terassin jälkeen vaihdoimme vielä toiselle terassille ja annoimme mäkkärisapuskan laskeutua rauhassa. Oli nimittäin koittamassa jokin aivan ennenkokematon hetki nimeltään KAKKUBUFFET! Jotta pääsimme kuitenkin perille, jouduimme ottamaan turistin elkein navigaattorilta ohjeet, kuinka päästä Mannerheimintien päästä Erottajankadulle - se olikin yllättävän lähellä ;)

Siinä se nyt on!
nyt jännittää...
Ja kun astuimme kakkugalleriaan sisälle, kuulimme ne sanat: Kakkubuffet - syö niin paljon kakkua kuin haluat - HALLELUJA!
Mintun kommentti taisikin olla: "Noora, me taidetaan olla taivaassa"

halleluja!!
Kakunsyönti ei ollut mitenkään helppo homma ja kyllä siinä oli pari onnettomuuttakin lähellä. Ensin Minttu pudotti aurinkolasinsa Kakkugallerian lattialle, mutta tyynen rauhallisesti hän kumartui nostaakseen lasit lattialta ja laittoi ne takaisin silmilleen (huolimatta siitä että toinen linssi oli jo jäänyt matkanvarrelle) - ja kakunsyönti jatkui.
Oman elämäni tragedia tapahtui kun haarukka lipesi kädestäni ja kilahti lattiaan. Siinä vilisi elämä silmissä kun mietin, että tähänkö se kakunsyönti sitten päättyikin, mutta onnekseni erittäin tarkkaavainen kakkumyyjä oli huomannut onnettomuuden ja kiikutti vauhdilla samantien minulle uuden haarukan - ja kakunsyönti jatkui. HUH! <3

Taitolaji
Kaikenkaikkiaan MAHTAVA päivä! Suosittelen lämpimästi Kakkugalleriaa (www.kakkugalleria.fi) kaikille! Hieno kokemus vaikka en kolmea kakkupalaa enempää jaksanutkaan syödä! Kakkumyyjä oli toooodella ystävällinen!
Sitten jos ruvetaan "herkistelemään" niin itseasiassa päivä oli siksi myös todella mukava, koska emme ole kuvissa esiintyvän ystäväni kanssa olleet pitkään aikaan oikeastaan edes kovin paljon tekemisissä ja nyt olemme ns. "löytäneet toisemme uudelleen" tämän BC:n myötä - ja kuinka hauskaa meillä taas vuosien jälkeen onkaan! Kiitos Minde - aika unohtumatonta <3

Aika ruokapainotteinen postaus, mutta hei - tätä tää on - MUN ELÄMÄÄ <3

P.S. Terveessä rinnassa on ollut kipuileva kohta, mutta EN huolestu! Olen ollut sen verran liikkeessä etten ole ehtinyt murehtia asiaa. Maanantaina on puhelinaika lääkärille muissa asioissa ja mainitsen asian sitten. Syöpäpaskiainen - et pääse valtaamaan minua uudelleen - et edes mieltäni!!!

18 kommenttia:

  1. Huumoria täytyy olla elämässä, tässä jutussa se taas välittyi. Hieno asenne sulla... Mä tsemppaan sua mielessäni usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju :) Tsempit auttaa kummasti jaksamaan <3

      Poista
  2. Hauskalta kuulostaa :-) Mä niin tiedän ton sun tunteen sillä itsellä alkaa myös huomenna tuo samainen Bc :D Tsemppiä lääkärin soittoaikaan!
    -Emppu

    VastaaPoista
  3. Tuolla menolla voi kyllä tulla rintaan kipuilua, vaikka miten...varmasti on vaaratonta, joten hyvä, ettet päätäsi moisella vaivaa...
    Mahtava reissu teillä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii! Totta irmastiina - oli kyllä semmoset mätöt ettei ihme jos vähän pumpusta (tai sen vierestä) ottaa ;)

      Poista
  4. No niin, kiitos nyt tästäkin. Krapulaisen ihmisen ei pitäisi lukea tällaisia ihania roskaruokapostauksia.

    Toivottavasti rinnan kipuilu on vaaratonta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UPS! :D Kiitos Annis <3 p.s. toivotaan että krapula on jo hellittänyt ;)

      Poista
  5. Kipu on varmasti vaaratonta. Mutta on me bct nyt opittu,että ollaan jatkossa kaikesta tarkkoina.Tollaisella tyypillä kuin sinä olet ei voi mennä jatkossa kuin hyvin:).(50v)

    VastaaPoista
  6. Lihoin kaks kiloa jo näitä kuvia katsellessa nomnom. :3 Pakko päästä tonne kakkugalleriaan...

    VastaaPoista
  7. Huomennahuomennahuomennaaaa! Itseki vedin tänään subin ja valkosuklaata <3 Aamumunia ootellessa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AARGH pitikin lukea tämä uudelleen nyt - SUBIA! uuuu <3 Mut hyvä me ja meidän itsekuri!!!

      Poista
  8. Epistä asua täällä hiton kaukana Kakkugalleriasta, että ei ite pääse tota tekeen viimeisenä ateriana :D
    MUTTA voishan sitä sitte tehä ton BC:n päätteeksi :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei aina on jokin kulkuneuvo joka vie Helsinkiin kakkugalleriaan ;) 10 viikon päätteeksi EHDOTTOMASTI! :)

      Poista
  9. Heip ja kiitos blogistasi, oon täällä käyny useasti kurkkimassa vaikka nyt vasta kommentoin :)

    Kipuilevasta kohdasta; meikälläkin on ainokaisessa rinnassa sellainen ja ihan vaaraton taitaa olla. Kipuilu alkoi juhannuksen jälkeen, äityi viikossa tulehdukseksi ja hoidettiin antibiooteilla. Nyt se taas uudestaan juilii vähän väliä, eri kohdasta tosin, ja aattelin että ensi viikolla onkolla sitten otan puheeksi. Rinta tietysti palpoitiin monesti ja ultrattiinkin (mammoa eivät ottaneet) eikä siellä mitään erityistä näkynyt. Huolettaahan tuo, mutta eipä murehtiminen mitään auta. Liekö joku pöpö jäänyt jumikseen nännilävistyksen mentyä umpeen ja nyt sitten sytkyjen aikaan päätti alkaa oireilemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tints kommentistasi! :)
      Ihanaa kuulla "vaarattomasta" kivusta joten vielä enemmän voin itse olla huoleti, ettei kaiken tarvitse aina tarkoittaa syöpää! :) <3
      Tsemppiä hoitoihisi!!!

      Poista