tiistai 27. marraskuuta 2012

Missä olet makuaisti?

Uusi päivä ja uudet (syto)kujeet.
Aamulla herätessä oli vahvasti sellainen olo että aion perua fysioterapian tältä päivältä. Tuntui etten ole kykeneväinen yhtään mihinkään. Kipuja ei ollut eikä vatsakaan pahasti kouristellut mutta väsymys sitäkin suurempaa.
Kun tyttö oli saatettu koulumatkalle tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin. Päätin hoitaa fysioterapian kunnialla mutta ei puhettakaan että astuisin itse auton rattiin, joten matka taittui näppärästi taksilla. Meille asti kun ei ole tuota julkista liikennettä vielä suotu.
Ystäväni Outi ojensi auttavan kätensä (ja tarkkaavaiset silmänsä) Meilahdessa ja katsoi pojan perään fysioterapiani ajan <3
Fysioterapia toi mukanaan hyviä uutisia. Olen toipunut leikkauksesta hyvin ja käden kanssa ei tällä hetkellä näy olevan juurikaan enää ongelmia. Toivotaan että ongelmat pysyvät poissa jatkossakin. Sain vielä ensi viikolle uuden ajan, mutta näyttää siltä että fysioterapeuttini pääsee minusta eroon melkoisen nopeasti.

Kävimme elämysmatkalla mäkkärissä fysioterapian jälkeen ja tuntui kuin olisin myrkkyä suuhuni tunkenut. Hampurilainen maistui siltä kuuluisalta pahvilta ja limu tuntui syövyttävän suuta.
Kiitos tämän uskomattoman "makuelämyksen" vatsassani käy tällä hetkellä ennenkuulumaton marssi.
Uudeksi syto-oireeksi voisin luokitella "pala kurkussa" -fiiliksen.
Tuntuu siltä että koko ajan olisi joku nappi kurkussa jumissa mikä pitäisi nielaista pois. On kyllä myös sitä ylävatsan polttelua joten saattaapi olla että kärsin elämäni ensimmäisestä närästyksestä?
Toivottavasti tämä(kin) oire poistuisi pikapuoliin.

Nyt menen vielä nauttimaan hetkellisestä hiljaisuudesta joka vallitsee pojan nukkuessa. 
Kiitos ja kumarrus <3

1 kommentti:

  1. Hei!Just tuossa vaiheessa täällä elettiin jugurtilla ja marjoilla ja haalealla sosekeitolla.Eipä ois tullu pieneen mieleenkään kokeilla hampurilaista ja limpparia! Että onnittelut ennakkoluulottomuudesta!Kylmää mustikkakeittoa meni myös paljon ja jääteetä.Ei siis noikaan ihan normaaleilta maistunu,mutta pakkohan sitä jotain oli syödä ja juoda.Mutta ohjeeksi että syö just sitä mitä yhtään pystyt ja vatsa kestää.Kiva että käden tilanne ok.Pienetkin hyvät uutiset piristää kummasti.Parempia päiviä toivotellen!

    VastaaPoista